Z-net

✅ Η λειτουργία της νέας Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας της ΑΑΔΕ myDATA βρίσκεται στην τελική ευθεία!
✅ Η ψηφιακή διαβίβαση παραστατικών στο myData έχει ήδη ξεκινήσει πιλοτικά.

my Digital Accounting and Tax Application


Μέσω της πλατφόρμας myDATA (my Digital Accounting and Tax Application) καθίσταται δυνατή η απευθείας διαβίβαση των οικονομικών δεδομένων της κάθε Επιχείρησης στο Taxisnet καθώς και η ηλεκτρονική τήρηση των φορολογικών βιβλίων .

Για ότι νεότερο καθώς και για τις προθεσμίες υποχρεωτικής υλοποίησης για κάθε επιχειρηματικό κλάδο από το υπουργείο οικονομικών και την ΑΑΔΕ πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο www.mydata.z-net.gr καθώς ενημερώνετε σε όποια αλλαγή.

 Η καθιέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων & της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στο άμεσο μέλλον καθώς και η διασύνδεση των Φορολογικών Μηχανισμών (ΦΗΜ) με την ΑΑΔΕ για την αποστολή των φορολογικών δεδομένων των Επιχειρήσεων έχουν πλέον επισημοποιηθεί.
Πλεονεκτήματα myDATA σύμφωνα με την ΑΑΔΕ:
Αυτοματοποίηση και απλοποίηση της όλης διαδικασίας που σχετίζεται με την αποστολή των οικονομικών στοιχείων της κάθε Επιχείρησης.
Αυτόματος υπολογισμός του ΦΠΑ με συνέπεια την κατάργηση της υποβολής περιοδικών και ετήσιων φορολογικών δηλώσεων καθώς και συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών - προμηθευτών).
Ενίσχυση της δυνατότητας διεξαγωγής στοχευμένων ελέγχων με σκοπό την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Μείωση του χρόνου και του κόστους που απαιτούσε έως τώρα η διαδικασία αποστολής και ελέγχου των οικονομικών δεδομένων των Επιχειρήσεων .


 
Οι Εφαρμογές Μηχανογράφησης φυσικά και θα παρέχουν τη δυνατότητα διασύνδεσης με την πλατφόρμα myDATA και κατ' επέκταση η ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων θα γίνεται αυτόματα.
Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα φαινομενικά σύνθετο μεν project που έχει όμως ως τελικό στόχο την αυτοματοποίηση χρονοβόρων έως τώρα διαδικασιών που απαιτούσαν την εμπλοκή διαφόρων μερών καθώς και την επιβράβευση των νομότυπων και συνεπών Επιχειρήσεων.
Η Μηχανογράφηση αποκτά πλέον ηγετικό ρόλο στον κόσμο των επιχειρήσεων και συνιστά μεγάλη επένδυση για αυτές καθώς οργανώνει και εξελίσσει κάθε οργανισμό.
Πλέον, καθίσταται επί της ουσίας υποχρεωτική και, ως εκ τούτου, η επιλογή της κατάλληλης εμπορικής Εφαρμογής είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Αναζητήστε λοιπόν μια σίγουρη και δοκιμασμένη λύση για την ομαλή μετάβαση της επιχείρησής σας στα νέα δεδομένα!
Εμπιστευτείτε την κατάλληλη Εφαρμογή Μηχανογράφησης και πείτε όχι σε εμπορικές Εφαρμογές – “φαντάσματα” που υπόσχονται να λύσουν όλα σας τα προβλήματα με κόστη που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και συμβόλαια γεμάτα “ψιλά γράμματα”!

10 Κριτήρια για τη σωστή επιλογή Εφαρμογής Μηχανογράφησης
εν όψει των Ηλεκτρονικών Βιβλίων #myData της ΑΑΔΕ

Ίσως το σημαντικότερο όλων είναι να επιλέξετε μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη Λογισμικού και Εφαρμογών Μηχανογράφησης που θα μπορεί να σας υποστηρίζει και να βρίσκεται δίπλα σας καθ’ όλη τη διαδικασία της Μηχανογράφησης. Τα 35 έτη εμπειρίας και η υποστήριξη πιστοποιημένης ποιότητας μέσα από πρότυπα ISO που έχει λάβει η TESAEgroup αλλά και οι χιλιάδες ικανοποιημένοι χρήστες των Εφαρμογών Pegasus ERP φαντάζουν λοιπόν εξαιρετικοί οιωνοί!  
Για να δείτε σε ποιους έχουμε ήδη υλοποιήσει μηχανογράφηση Pegasus με την (Z-net) κοντά σας πατήστε εδώ. 

Η ύπαρξη του πιστοποιημένου πανελλαδικού Δικτύου εξειδικευμένων Συνεργατών της τεχνολογίας Pegasus αποδεικνύεται κομβικής σημασίας καθώς εκεί μπορείτε να απευθύνεστε για την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξή σας, νιώθοντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια με ένα Συνεργάτη δίπλα σε κάθε σας βήμα.  Η  Z-net ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ.  !!!

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες, σε κάθε απόφαση που καλούμαστε να λάβουμε ο οικονομικός παράγοντας πάντα είναι από τους καθοριστικότερους. Ιδανικό θα είναι, επομένως, η Εφαρμογή που θα επιλέξετε και θεωρείτε πως καλύπτει τις απαιτήσεις σας, να είναι διαθέσιμη και σε μια προσιτή τιμή χωρίς επιπλέον δυσβάσταχτα και … ουρανοκατέβατα κόστη! Άραγε εσείς γνωρίζατε ότι οι ολοκληρωμένες εμπορικές λύσεις Pegasus ERP ξεκινούν από 149€+ΦΠΑ τελική τιμή; Με τέτοιο κόστος, η απόσβεση της επένδυσής σας θα ολοκληρωθεί κυριολεκτικά την επόμενη ημέρα!

Η Μηχανογράφηση δικαίως θεωρείται το κλειδί της επιτυχίας για μια εταιρεία καθώς οργανώνει και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες της, με αποτέλεσμα να την εξελίσσει και να τη μεταφέρει σε υψηλότερο επίπεδο συνολικά. Επιπλέον, όπως όλοι γνωρίζουν δεν είναι ένα νέο αντικείμενο, γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείτε την ήδη υπάρχουσα γνώση στον τομέα αυτό; Είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε αντικρύζοντας την πληθώρα εξειδικευμένων κάθετων λύσεων που η TESAEgroup έχει ήδη αναπτύξει για όλους τους κλάδους! Πρατήρια Υγρών Καυσίμων, Γυμναστήρια-Αθλητικά Κέντρα, Ξενοδοχειακές Μονάδες, Χώροι Εστίασης (Εστιατόρια, Καφετέριες, Bar, Delivery), Στεγνοκαθαριστήρια-Ταπητοκαθαριστήρια, Ελαιοτριβεία, Μεταφορικές Εταιρείες, Courier-Ταχυμεταφορές είναι μόνο μερικές από τις κάθετες λύσεις Μηχανογράφησης που περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

Ακόμη, ιδιαίτερα χρήσιμη μπορεί να αποδειχθεί και η δυνατότητα επεκτασιμότητας μέσα από την προσθήκη Modules που σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε την Εφαρμογή σας και να πραγματοποιήσετε κατά συνέπεια κάθε σας ανάγκη αναφορικά με τη Μηχανογράφηση της εταιρείας σας (π.χ. Module Γέφυρες Λογιστικής για άμεση επικοινωνία με την Εφαρμογή του Λογιστή σας εν όψει Ηλεκτρονικών Βιβλίων, Module Retail για τη Λιανική Πώληση, Module Serial Number για παρακολούθηση ειδών με σειριακούς αριθμούς, Module Color Size για διαχείριση ειδών με πολλούς συνδυασμούς μεγεθών – χρωμάτων, Module Lots για παρακολούθηση των παρτίδων ενός είδους και πολλές ακόμη επιλογές που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες και υπόσχονται να απογειώσουν την Εφαρμογή σας!

Ιδιάζουσας σημασίας είναι και η συμβατότητα της κάθε Εφαρμογής με τον υφιστάμενο εξοπλισμό Hardware που υπάρχει σε μια εταιρεία. Είναι συχνό το φαινόμενο το μεγαλύτερο κόστος στην αγορά μιας Εφαρμογής Μηχανογράφησης να αποτελεί όχι η ίδια η Εφαρμογή αλλά το hardware που απαιτείται να τη συνοδεύει για να τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Πλέον μπορείτε να … ξενοιάσετε σχετικά με τα παραπάνω, καθώς οι Εφαρμογές Pegasus είναι πλήρως συμβατές με Φορολογικούς Μηχανισμούς-ΕΑΦΔΣΣ, Ταμειακά Συστήματα, Εκτυπωτές, Barcode Scanners, Ζυγαριές, PDAs, Price Checkers κλπ.

Είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να χρειαστείτε Τεχνική Υποστήριξη αναφορικά με κάποιο ζήτημα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το πιστοποιημένο πανελλαδικό Δίκτυο εξειδικευμένων Συνεργατών της τεχνολογίας Pegasus ( z-net pegasus support ) και επιλύστε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την Εφαρμογή σας. Επιπλέον, οι χρήστες των Εφαρμογών Λογισμικού Pegasus ERP έχουν τη δυνατότητα απομακρυσμένης υποστήριξης από τους έμπειρους τεχνικούς της TESAEgroup. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να υποστηρίζεστε λαμβάνοντας άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν (έχει φανεί ότι η remote υποστήριξη μπορεί να επιλύσει πάνω από το 90% των προβλημάτων!) καθώς και να βαθμολογείτε την υποστήριξη που λάβατε ανά περίπτωση.

Στην TESAEgroup απολαμβάνουμε να εκπλήσσουμε τους χρήστες μας σχετικά με το πόσα πράγματα μπορούν τελικά να είναι δωρεάν! Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια σειρά από λόγους που καθιστούν την εμπορική πολιτική της TESAEgroup τόσο ξεχωριστή. Ακολουθούν μόνο κάποιοι από αυτούς:

· Απεριόριστες Θέσεις Εργασίας

· Διατήρηση αρχικής επένδυσης σε περίπτωση αλλαγής Εφαρμογής (upgrade)

· Προνομιακή Τιμολογιακή Πολιτική ίδιου ΑΦΜ (σε περίπτωση που αγοράζονται παραπάνω από μία άδειες χρήσης)

· Επικοινωνία Υποκαταστημάτων καθώς και Τοπικής-Διαδικτυακής Εφαρμογής

Η τεχνολογία Pegasus είναι σε θέση να προσφέρει μια πληθώρα εμπορικών λύσεων. Τοπικά ERP, Διαδικτυακά Λογισμικά (ιδιαίτερα σημαντική η διασύνδεση και άμεση ενημέρωση μεταξύ Τοπικού ERP και Διαδικτυακής Εφαρμογής που προαναφέρθηκε), Διαδικτυακοί Χώροι με ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών καθώς και καταχώρηση Διαδικτυακών Ονομάτων περιμένουν να ανακαλύψετε τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν στην επιχείρηση του σήμερα.

Προτελευταίο στη λίστα μας αλλά ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας είναι η Εφαρμογή Λογισμικού που θα εμπιστευτείτε να έχει σχεδιαστεί με βάση την ευκολία χρήσης από τον εκάστοτε χειριστή αλλά και να είναι στιβαρή, χωρίς να παρουσιάζει τα συχνά αποκαλούμενα “βρεφικά” προβλήματα! Εξασφαλίστε λοιπόν τα παραπάνω χωρίς επιπλέον χρονοβόρες διαδικασίες, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία της TESAEgroup.

Τέλος, δε θα πρέπει να παραλείψουμε και τη σημασία της αυτόματης διαδικασίας αναβαθμίσεων μέσω διαδικτύου. Η Εφαρμογή Λογισμικού που καλείστε να επιλέξετε οφείλει να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα και δίχως καθυστερήσεις σε κάθε Φορολογική/Νομοθετική/Λειτουργική απαίτηση που δημιουργείται και οι Εφαρμογές Pegasus ERP υπόσχονται να φέρουν εις πέρας την παραπάνω υποχρέωση με απόλυτη επιτυχία!

Είναι προφανές ότι ακόμα και οι πιο … δύσπιστοι έχουν πλέον πειστεί ότι η TESAEgroup και

η Z-net διαθέτει όλες τις λύσεις που επιζητά η εταιρεία του σήμερα, έτσι ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική και πρωτοπόρος μέσα σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον. Δώστε λοιπόν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει, να εξελιχθεί και να αναδείξει όλες τις δυνατότητες που διαθέτει!

Η πολύπειρη ομάδα Marketing & Πωλήσεων της TESAEgroup αλλά και η Z-net βρίσκονται πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να επιλύσουν κάθε σας απορία σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται καθώς και να σας κατευθύνουν στη διαδικασία επιλογής της κατάλληλης Εφαρμογής Pegasus ERP.

Κλείστε ΤΩΡΑ ένα δωρεάν Ραντεβού Παρουσίασης και επιλέξτε, πάντα με την κατάλληλη καθοδήγηση, την Εφαρμογή που ανταποκρίνεται σε κάθε σας προσδοκία!

Share This Page!

Που & ποιοί είμαστε:

Ε.Ο. Πύργου-Κυπ/σσιας (χάρτης) Ζαχάρω T.K 27054
Σχετικά με εμάς

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: info@z-net.gr                 Τηλ.&Fax: 2625034461
Φόρμα Επικοινωνίας

Πληροφορίες:

Όροι χρήσης
Πολιτική Απορρήτου-GDPR
Πολιτική Cookies